fbpx

Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness voor werkgevers

Elk bedrijf wil dat collega’s zich goed voelen. Zowel mentaal als fysiek en zowel thuis als op het werk. Vitale collega’s zijn effectiever en presteren beter. De resultaten laten er geen twijfel over bestaan: investeren in vitaliteit loont.

De kracht van bedrijfsfitness

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijfsfitness een verschil maakt. Wij weten ook zeker dat we samen heel veel collega’s gaan enthousiasmeren. Wij ervaren dit iedere dag opnieuw. We werken samen met Bedrijfsfitness Nederland. Een ervaren en vertrouwde partner binnen de fitnessbranche, die jouw bedrijf graag helpen bij het opstarten en promoten van bedrijfsfitness. Bovendien nemen ze je alle administratie uit handen.

Samen met jou zorgen we ervoor dat:

  • 25% van je collega’s gaat bedrijfsfitnessen;
  • 50% hiervan voor het eerst de sportschool binnenstapt;
  • het 100% zeker is dat bedrijfsfitness voor jouw organisatie mogelijk is.

Hoe komen we tot dit succes?

Samen bepalen we hoe groot het financiële voordeel is voor medewerkers. De korting ontstaat door belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage, of een combinatie van beide.

Dit zijn de cijfers
Medewerkers die sporten, verzuimen jaarlijks gemiddeld 6 dagen minder. 1 dag verzuim kost een werkgever rond de 200 tot 400 euro. Investeren in vitaliteit loont direct!


De diensten van Bedrijfsfitness Nederland zijn volledig kosteloos voor jouw organisatie. Eventueel vitaliteitsbudget komt direct ten goede aan jouw werknemers en de resultaten die jij met bedrijfsfitness voor ogen hebt.


Bron: Bedrijfsfitnessnederland