fbpx

De zomer komt er aan en jij wilt straks goed voor de dag komen? 

Dan is het NU tijd om actie te ondernemen! Kies jouw Summer Challenge en vraag alle startinformatie aan.

Per Challenge zijn er 30 plekken beschikbaar!

"Goeie begeleiding! Hele fijne uitleg en alles was duidelijk gedurende het traject dat ik ben aangegaan om af te vallen. Ik ben 4 kilo afgevallen in 5 weken. Ik vind het gewoon leuk om te sporten bij ProSport."
Fred
Deelnemer Six Pack Challenge
"Ik ben door de Challenge in 5 weken sterker en fitter geworden. Ik deed mee om te herstellen van mijn zwangerschap. Daarbij verloor ik 6,5 cm omtrek van mijn taille en maar liefst 7 cm van mijn heupomtrek!"
Saar
Deelneemster Slim Lady's Challenge
Geweldig! Ik heb een hele fijne coach die mij goed motiveerd! Ik heb duidelijk meer energie, maar ook echt plezier bij ProSport. De challenge heeft mij ook nieuwe dingen geleerd op het gebied van trainen en voeding."
Winnie
Deelnemer Six Pack Challenge

Slim Lady's Challenge

Met goede begeleiding kun je in 5 weken top resultaat boeken. We helpen je met een plan op maat, zodat jij deze zomer slanker dan ooit in je bikini op vakantie kan.

Bootcamp Challenge

Wil je meer energie, fitter worden dan ooit én lekker buiten sporten? Dan is de Bootcamp Challenge de perfecte match voor jou!

Sixpack challenge

Je bent al een eind op weg, maar mist net even het laatste stapje om dat vetrandje van je sixpack af te halen? No sweat! Je bent nu nog op tijd.

SLIM LADY'S
CHALLENGE

30
plekken beschikbaar

BOOTCAMP
CHALLENGE

30
plekken beschikbaar

SIXPACK
CHALLENGE

30
plekken beschikbaar