fbpx

Een goed begin is het halve werk

Dus, je hebt jezelf een stevig doel gesteld en je gaat starten met fitness? Of je wil een BOOST geven aan je resultaat? Dan willen wij je graag op weg helpen met een persoonlijke aanpak zodat jij je gewenste resultaten haalt.

Als je gaat hockeyen of zwemmen, dan besteed je elke training weer veel aandacht aan het leren van de sport. Gek toch eigenlijk, dat als je lid wordt van een sportschool, je vaak niet leert HOE je moet fitnessen?

Dat doen wij anders

We ontvangen veel starters en mensen die aan fitness hebben gedaan zonder begeleiding. Logisch dat je dan stopt als je geen resultaat boekt. Of erger, een blessure krijgt.

Dit zijn de meest voorkomende fitnessvragen

Op deze en veel meer vragen krijg je antwoord tijdens onze Sterke Start programma.

Een online systeem om jouw resultaat te behalen nog leuker en makkelijker te maken

Log je fitness-, voedingsplan en je voortgang in onze ProSport App. Jouw coach kijkt mee met je ontwikkeling en geeft je de feedback die je nodig hebt.

KLAAR VOOR DE START?

Of je nu een beginnende fitness’er of een gevorderde bodybuilder bent, wij bieden je een programma op maat. In onze 5 weken Sterke Start programma stomen wij je klaar voor een top resultaat. Wat jouw doelstelling ook is, jouw fitcoach helpt je op weg met een aanpak en advies op maat.