fbpx

0314 354 709 | info@prosporthealthcenter.nl

Heb je een serieus doel?
Of ga je voor het eerst fitnessen?

MAAK EEN Sterke START!

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

Dus, je hebt jezelf een stevig doel gesteld en je gaat starten met fitness? Of je wil een BOOST geven aan je resultaat? Dan willen wij je graag op weg helpen met een persoonlijke aanpak zodat jij je gewenste resultaten haalt.

 

Als je gaat hockeyen of zwemmen, dan besteed je elke training weer veel aandacht aan het leren van de sport. Gek toch eigenlijk, dat als je lid wordt van een sportschool, je vaak niet leert HOE je moet fitnessen?

Dat doen wij anders

 

We ontvangen veel starters en mensen die aan fitness hebben gedaan zonder begeleiding. Logisch dat je dan stopt als je geen resultaat boekt. Of erger, een blessure krijgt.

 

Dit zijn de meest voorkomende fitnessvragen

  • Welke oefeningen moet ik doen? 
  • Hoe vaak per week moet ik sporten? 
  • Hoeveel sets en herhalingen moet ik maken? 
  • Waar moet ik op letten bij het uitvoeren van een oefening?
  • Wat doe ik als ik mijn schema wil veranderen?
  • Moet ik kracht of cardio-oefeningen doen om af te vallen?

Op deze en veel meer vragen krijg je antwoord tijdens onze Sterke Start programma.

Een online systeem om jouw resultaat te behalen nog leuker en makkelijker te maken

Log je fitness-, voedingsplan en je voortgang in onze ProSport App. Jouw coach kijkt mee met je ontwikkeling en geeft je de feedback die je nodig hebt.

KLAAR VOOR DE START?

Of je nu een beginnende fitness’er of een gevorderde bodybuilder bent, wij bieden je een programma op maat. In onze 5 weken Sterke Start programma stomen wij je klaar voor een top resultaat. Wat jouw doelstelling ook is, jouw fitcoach helpt je op weg met een aanpak en advies op maat.

 

Het 5 weken Sterke Start programma houdt in:

Een uitgebreide intake

We doen een nulmeting op basis van jouw doel. Bijvoorbeeld kracht, lichaamssamenstelling, uithoudingsvermogen, maar we kunnen ook jouw motivatie meten, een huidplooimeting doen of andere eigenschappen testen zoals jouw spronghoogte.

Een programma op maat

Training, voeding, herstel en gedrag zijn de meest bepalende factoren om fitter, slanker en een gezond lichaam te ontwikkelen. Wat je doel ook is, wij passen ons advies aan op basis van wat belangrijk is voor jouw doel en wat van toepassing is op jouw leefstijl.

Personal training

Een ervaren fitcoach legt jouw programma van A tot en met Z helemaal uit. Zo weet je precies wat je moet doen.

Handig online systeem

Maak gebruik van het uitgebreide ProSport Online Coachsysteem. Jouw training en voedingsplan is toegankelijk via de PC, tablet of je mobiel. Je kunt uiteraard altijd je programma nog zelf uitprinten.

Een evaluatie met eindmeting

We laten je zien dat je in 5 weken al een bijzonder positief resultaat kunt bereiken.

ERVARINGEN VAN gOEDE START DEELNEMERS

“Geweldig! Ik heb een hele fijne coach die mij goed motiveerd! Ik heb duidelijk meer energie, maar ook echt plezier bij ProSport. Ik heb veel dingen geleerd op het gebied van trainen en voeding.”

- WIJNIE

“Ik ben in 5 weken sterker en fitter geworden. Ik deed mee om te herstellen van mijn zwangerschap. Ik verloor 6,5 cm omtrek van mijn taille en maar liefst 7 cm van mijn heupomtrek!”

- SAAR

“Goeie begeleiding! Hele fijne uitleg en alles was duidelijk gedurende het traject dat ik ben aangegaan om af te vallen. Ik ben 4 kilo afgevallen in 5 weken. Ik vind het gewoon leuk om te sporten bij ProSport.”

- FRED

Dus, gaan we samen starten?