fbpx

Samenwerkingen

Fysio ProMotion

Heeft u klachten met bewegen, bijvoorbeeld na een ongeval, operatie, ziekte, verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt?

In dat geval bent u bij fysiotherapiepraktijk Fysio ProMotion aan het juiste adres!

Fysio ProMotion
Meestersstraat 22
7001 HC Doetinchem
0314-360769

Muscle Diva

Wie ben ik?

Ik ben Lisa Pas, vanaf mijn 20e levensjaar gestart met bodybuilding en sindsdien maar een doel voor ogen, ‘de top behalen!’

Musclediva maakt een op maat gemaakt trainingsschema voor iedereen die aan de slag wilt met zijn of haar lichaam. “Vraagt dit veel discipline?” Nee, dit valt reuze mee! Maar motivatie is wel belangrijk!

Ook een belangrijk onderdeel is het gebruiken van de juiste supplementen, hoogwaardige kwaliteit eiwitten en andere supplementen die jou ondersteunen bij het behalen van jouw doelen.

Heb jij geen idee welke supplementen je nodig hebt? Die jouw ondersteunen bij het behalen van jouw doelen? Dan staat Musclediva klaar om jou hierin te begeleiden en samen met jou te kijken naar de juiste supplementen.

“Waarom supplementen van Musclediva?”

Uitsluitend de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten.

Het is gemaakt door atleten die kennis hebben van alle producten en alleen het allerbeste willen verkopen.

Onder andere onze eiwitten zullen zich dan ook onderscheiden van veel andere nutrition winkels.

Waarom?

“Wij verkopen hoogwaardige eiwitten zoals Whey hydro isolaat.”

Veel bedrijven verkopen Whey isolaat, dit zijn ook goede eiwitten maar een Whey hydro isolaat is een puur wei-eiwit. Dit wil zeggen dat een Whey hydro isolaat extra is gefilterd. Dat betekent dat het eiwit gehalte hoger oploopt, namelijk tot ongeveer 90%.

Het voordeel van de Whey hydro isolaat: meer eiwitten!

Ook verkopen wij anderen supplementen zoals;