fbpx

Prosport Healthcenter groeit gezond

Deel deze les met je vrienden!

Prosport Healthcenter
groeit gezond

door Feikje Breimer
“Het is de afgelopen drie jaar ontzettend hard gegaan. Gelukkig hebben we een perfecte nieuwe ruimte gevonden. Na drie jaar Prosport Healthcenter aan de Schubertlaan, verhuizen we in december naar de  voormalige BMW-garage aan de Meesterstraat.”

DOETINCHEM – Peter Vooren is personal trainer bij Prosport Healthcenter. De sportschool is drie jaar  geleden opgezet door Joost van Remmen. Peter: “We willen de meest vooraanstaande sportschool van Doetinchem worden waar topbegeleiding de norm is. Daarom bieden wij training die uitgaat van jou als sporter: functionele training, bodybuilding of dans. Wat wil je bereiken en wat wil je verbeteren? Welke aanpak sluit het beste aan bij jouw doel, je leeftijd, je lichaamsbouw, genetische potentie en je levensstijl. Inderdaad, wanneer je hier aan begint, nemen we ruim de tijd voor een uitgebreide intake.”

Prosport groeit gezond

De nieuwe locatie aan de Meesterstraat ligt nog centraler dan de huidige plek. Hemelsbreed is het een paar honderd meter dichter naar het centrum. Peter: “De locatie is echt perfect; pal aan de J.F. Kennedylaan. Er is meer parkeerruimte, de sporters kunnen tijdens hun activiteiten naar buiten kijken en er is binnen veel meer ruimte voor sport. Naast topbegeleiding willen we ook steeds nieuwe en afwisselende lessen aanbieden. Zumba, Pro Cycle, Kizomba Ladie style en Yoga zijn een greep uit het afwisselende aanbod.

Onlangs hebben we daar Kickboksen en de lessen voor kinderen aan toegevoegd. Kinderen vanaf 5 jaar
kunnen iedere werkdag voor sport- en spellessen terecht. Er komt een grote hal voor functionele kracht- en conditietraining met wandrekken, sleeën, een multirek en apparaten en een dojo voor onder andere kickboksen en bokszaktraining. Daarnaast hebben we drie nieuwe groepsleszalen voor bijvoorbeeld Zumba en Paaldansen.

We verhuizen in december en openen op 6 en 7 januari.”

boek jouw proefles