Paaldansen is een sport (even voor degenen die onder een steen lagen) en je kan het iedere week oefenen bij Prosport.


Paaldansen is van de nachtclubs naar de sportschool verhuisd. Denk je nog steeds dat alleen schaars geklede dames om een paal heen zwieren? Dan zit je ernaast. Paaldansen is dé totale workout van dit moment. Jij als moderne, sportieve vrouw mag natuurlijk niet achterblijven!

Paaldansen is de ultieme workout voor moderne vrouwen en onderscheidt zich door cardio en krachttraining te combineren. Technieken in de paal met gogoaerobics laten ook jouw bewegingen er sierlijk en gestroomlijnd uitzien. Je zal je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt en hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt. De bewegingen die je moet uitvoeren en de beheersing die je daarbij nodig hebt, vragen flink wat je lichaam. Denk dan ook niet te licht over paalfitness. Het is niet voor niks een heuse sport, compleet met wereldkampioenschappen.

We geven ook eenmalige workshops. Dus heb jij een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of verjaardag? Neem dan contact op voor een voorstel op maat.

paaldansen

Zeker in het begin zal je de dag na een intensieve training last hebben van spierpijn. Wie dit weet te overwinnen, wordt op den duur beloond met extra kracht, flexibiliteit, ritmegevoel en uithoudingsvermogen