fbpx

0314 354 709 | info@prosporthealthcenter.nl

Categorie: Groepslessen

Bekijk hier alle groepslessen bij Prosport Healthcenter. Wij voeren bekende en populaire lessen alsook eigen lessen. Vraag gratis een proefles aan om een les te proberen!

Functional training is het nieuwe fitness

WAT IS FUNCTIONAL TRAINING, OF FT? Functional Training, FT afgekort, is een waardevolle investering voor jouw lichaam. Je bereidt je lichaam voor op de fysieke uitdagingen die je in het leven dagelijkse tegenkomt. Door het volgen van FT workouts ga je namelijk beter bewegen, meer uithoudingsvermogen ontwikkelen én spiermassa en kracht opbouwen. In tegenstelling tot alleen op […]

Meer lezen

Fitkids is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes, onder professionele begeleiding. Een les waarbij kinderen aan het werk worden gezet door middel van aangepaste krachtoefeningen in combinatie met cardiotraining en natuurlijk met een hoge fun-factor.  

Meer lezen
kickboksen

Wanneer je lekker wilt zweten, calorieën verbranden en trap- en stoottechniek verbeteren dan is dit de les voor jou. Een pittige workout om het uiterste uit jezelf te halen. Bokszaktraining is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. De training op de […]

Meer lezen
Club-Power-ProSport- Doetinchem

CLUBJOY POWER ®  SHARE THE POWER Wat is ClubJoy Power ® ? ClubJoy Power ® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Deze workout is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en […]

Meer lezen

Met Pro Cycle fiets je niet zomaar even wat weg. Deze interval workout met motiverende muziek laat je een flinke dosis kilocalorieën verbranden, zweten en werken aan je uithoudingsvermogen.

Meer lezen
BBB

Buik – Billen – Benen De inmiddels bekende populaire spieren die iedere vrouw graag goed in vorm ziet. Tijdens deze lichaamsworkout besteden we extra aandacht aan de spieren in de buik, billen en benen.

Meer lezen
Zumba Doetinchem

Zumba laat je swingen! Zumba is een dansworkout van aerobics- en dansbewegingen op Latijns-Amerikaanse muziek. De les laat je echt swingen en verzorgd tegelijkertijd een complete workout.

Meer lezen