fbpx

GRATIS PRO X-TREME

PRO X-TREME

Intensieve Full Body Workout

Full Body Workout

De lessen van Pro X-TREME zijn ontwikkelt vanuit dagelijkse bewegingspatronen van de mens.

Maak kennis met Pro X-treme! Het is een intensieve Full Body Workout waar voornamelijk getraind word met eigen lichaamsgewicht. In deze trainingen worden alle grondmotorische eigenschappen van de mens benadrukt. (Kracht, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Coördinatie, Snelheid). Deze eigenschappen worden gevormd tot één X-Treme les om nieuwe grenzen op te zoeken en de beste versie van jezelf te behalen. Een sterke basis en goede techniek is van belang om een beweging veilig, correct en optimaal uit te voeren.

Probeer nu GRATIS PRO X-TREME uit voor leden en niet leden.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug.

De trainingen van Pro X-Treme zijn zodanig ingedeeld dat je meerdere trainingen per week kan volgen. Dat is gedaan om je trainingsprikkel te blijven triggeren zodat je je lichaam steeds kan blijven uitdagen, zowel mentaal als fysiek.

Full Body Workout met eigen lichaamsgewicht

Trainingen van Pro X-Treme zijn trainingen die worden gegeven door gediplomeerde en profesionele trainers. De groep van deze lessen zullen niet groter zijn dan 12 personen. Dat om onze individuele en persoonlijke begeleiding nog meer te benadrukken en toe te passen in de praktijk. In deze trainingen zullen attributen gebruikt worden zoals; bumper plates, tractorbanden, sandbags, ropes, kettlebells, boxen en wall balls.

Probeer nu GRATIS PRO X-TREME uit voor leden en niet leden.

Vul je gegevens in en wij bellen je terug.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan snel langs om
PRO X-TREME GRATIS
uit te proberen!

Meestersstraat 22
7001 HC Doetinchem
0314 354 709

Volg ons op social media: