fbpx

Fitness

ProSport Healthcenter is toegankelijk voor iedereen. Of je nu een ervaren sporter bent of pas begint. Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

Heb je een doel of heb je weinig ervaring met fitness? Onze personal trainers helpen je graag bij het maken van een goede start en het behalen van je doelen. Zij staan voor je klaar om je te helpen met een trainingsprogramma waarmee je op een veilige en efficiënte manier kunt beginnen met fitness. Dit is allemaal onderdeel van onze abonnementen.

Goede voeding is onmisbaar in een gezonde lifestyle. Daarnaast moet het een goede aanvulling zijn op je fitness doelen. Om jou hierbij te helpen hebben wij voedingsconsulentes die samen met jou aan de slag gaan om grip te krijgen op je eetgedrag. Ook deze voedingsbegeleiding is gratis en maakt onderdeel uit van je lidmaatschap. Een voedingsadvies aanvragen? Bel ons of loop gewoon even naar binnen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je doel haalt, begeleiden we je. Als je lid wordt kies je jouw personal coach. Hij of zij gaat je zo goed mogelijk helpen in de fitness zaal. Denk daarbij aan het opstellen van een trainingsprogramma, het geven van voedingsadvies, en het afnemen van fitheidstesten en vetmetingen zodat jouw resultaten meetbaar zijn. Maar misschien nog belangrijker, de personal coach gaat jou motiveren en gemotiveerd houden op jouw weg naar succes!

Fitness coaching levert je wat op

Mensen die met een fitness coach aan de slag gaan, boeken meer en vaker blijvend resultaat. Een fitness coach wijst met een onderbouwd advies de juiste weg naar jouw gewenste resultaat. Maar helpt je ook verder bij jouw uitdagingen die jouw resultaat in de weg staan.

Of jij nu fitter en gezonder wilt leven, afvallen of meer spiermassa wilt opbouwen. Bij het behalen van resultaat spelen meerdere factoren een rol. In jouw plan organiseren wij:

  • Training, op basis van jouw doelstelling en lichaam;
  • Voeding, op basis van jouw behoefte en gewoonte;
  • Herstel, op basis van jouw levensstijl en stressniveau.

Onderliggend bepalen motivatie en consequent het uitvoeren van de juiste actie (gedrag) jouw resultaat.

Wil je zeker zijn van resultaat, dan kan een coach je helpen met advies, maar ook met begeleiding om alles uit te voeren. Een fitness coach staat klaar wanneer je vragen hebt en ergens tegen aanloopt.

Gekscherend vertellen wij wel eens dat een advies binnen vijf minuten op tafel ligt. Na een goede intake natuurlijk, maar wat ga je daar vervolgens mee doen?

Wij coachen iteratief. Dat wil zeggen, als je start, maken we graag gebruik van jouw hoge motivatie. Wij verzorgen het advies en jij bepaald hoe je er mee omgaat. Loop je ergens tegenaan? Dan overkomen we samen jouw uitdaging. Daarom spreken we elke maand even af om te kijken of je nog steeds vooruit gaat.

ProSport online

Je krijgt van ons een ProSport Acount. Via een computer of in onze App, krijg je een trainingsschema of beweegadvies in je kalender, maken we jouw voedingsplan op en houd jij jouw vooruitgang bij.

Zo zien we snel en eenvoudig wat we moeten doen om jouw doel te behalen.

Fitness coaching bestaat uit

  • Een uitgebreide intake met
  • Een persoonlijk advies
  • Een fitness schema op maat
  • Voedingsadvies op maat
  • Maandelijks een 1 op 1 gesprek
  • Hulp bij je progressie metingen
  • Bijschaven van je plan