fbpx

Even voorstellen…Nieuwe instructeurs Anita & Mirte

Deel deze les met je vrienden!

Team Pro Sport is weer twee toppers rijker! We stellen ze graag even aan je voor.

Anita de Boer

Anita de Boer geeft bij ons de ClubJoy Power. Ze is net getrouwd en heeft een dochter van 8 jaar. “Ik ben haast iedere dag in de gym te vinden, volg al jaren groepslessen, maar ben ook vaak zelfstandig aan het trainen. Ik hou van challenges zoals meedoen aan de Strong Viking edities en Bootcamps, wat net iets verder gaat dan anders :)”.

Anita staat regelmatig op het podium bij andere lesgevers. Kortgeleden haalde ze haar diploma om ClubJoy Power te mogen geven. En wij zijn de gelukkigen om haar te mogen inzetten!

“Ik vind het geweldig om te zien hoe iemand plezier heeft om aan een nog betere versie van zichzelf te werken. Mijn lessen zullen gevuld zijn met kracht, uitdaging en zeker veel fun. Kom ook een keer meedoen in deze Power training ! Zie je snel :)!”

Mirte Gratama

Mirte Gratama zal binnenkort de Pro Cycle lessen verzorgen. Ook zal zij op maandag werkzaam zijn als frontdesk medewerker. Ongetwijfeld dat Mirte voor velen van jullie niet geheel een onbekend gezicht is. Ze traint zelf ook regelmatig bij ProSport.

“Een dag niet gesport, is een dag niet geleefd! Naast fitnessen, loop ik graag hard en fiets is veel. Ik vind het naleven van een gezonde lifestyle belangrijk. Het is niet alleen beter voor jezelf, maar uiteindelijk ook beter voor de maatschappij en zelfs wereld.”

“Naast de uurtjes bij ProSport, werk ik als journalist. Ik schrijf voor de krant, tijdschriften en heb onlangs ook een eigen boek uitgebracht over sport en gezondheid, welke overigens ook te koop is bij ProSport.

Ik hoop jullie over een aantal weken te verwelkomen in de Cycle lessen, en uiteraard iedere maandagavond bij de entree.”

boek jouw proefles