0314 354 709 | info@prosporthealthcenter.nl

MAAK EEN GOEDE
START MET FITNESS

Klaar voor de start..

Dus je hebt jezelf een doel gesteld en je gaat starten met fitness? Dan helpen wij je graag met een goede start.

Als je gaat hockeyen of zwemmen, dan besteed je elke training veel aandacht aan het leren van de sport. Gek toch eigenlijk, dat als je lid wordt van een sportschool, je vaak niet leert hoe je moet fitnessen? 

Los van de uitvoering, welke oefeningen kies je? Wat wordt jouw weekverdeling? Hoeveel sets en herhalingen ga je maken? Moet je nou wel of niet variëren? Kies je kracht of cardio om af te vallen?

Op deze en meer vragen krijg je antwoord als je deelneemt aan onze Goede Start.

In 5 weken klaar voor de toekomst

Of je nu een beginnende fitness’er of een gevorderde bodybuilder bent, wij bieden je uitdaging op maat en een gepast programma. In onze 5 weken Goede Start programma stomen wij je klaar voor een top progressie.

Wat jouw doelstelling ook is, jouw fitcoach helpt je op weg met een aanpak en advies op maat.

 

5 weken Goede Start programma

Een uitgebreide intake met een meting op basis van jouw doel. Bijvoorbeeld kracht, lichaamssamenstelling, uithoudingsvermogen, maar ook motivatie, huidplooimeting of andere eigenschappen zoals spronghoogte kunnen we meten.

Ontvang een programma op maat. Training en voeding gaan hand in hand samen bij het veranderen van jouw lichaamssamenstelling en gezondheid. Wat je doel ook is. Wij passen ons advies aan op jouw mogelijkheden, lichaam en je doelstelling.

Een personal training met een ervaren fitcoach. We nemen jouw schema op maat van A tot Z helemaal door, zodat je precies weet wat je moet doen.

Maak gebruik van het uitgebreide ProSport Online Coachsysteem.. Jouw training en voedingsplan is toegankelijk via de PC, tablet of je mobiel.

Een uitgebreide evaluatie met eindmeting laat zien dat je in 5 weken al een bijzonder positief resultaat kunt bereiken.